tisdag 29 december 2015

Dagens

Dagens gröna: en selleristjälk, spenat, ruccola, nässelpulver, ett äpple & lite äppeljuice
Dagens yoga: Yogapasset för binjurar & njurar. Mycket andningsövningar & handställningar, mudras. Det finns en övning som är riktigt utmanande & jobbig för mig. Jag har märkt att när det blir fysiskt jobbigt så börjar jag automatiskt tänka att det är dåligt, att jag inte vill mer, att det inte är bra för mig. Skulle vilja vända de tankarna till att det är stärkande, att jag blir starkare när det känns mest jobbigt, att tänka att det är en utmaning!

4 kommentarer:

 1. Det jobbiga ÄR jobbigt att deala med, jag kommer ofta på mej själv med biljoner undanflykter för att slippa jobbiga kriyas, positioner och vissa meditationer - det är liksom lättare att tänka det dränerar och tar, mer än det stärker och ger. Svårt att hållas på rätt sida av sinnet :)
  Kram och keep up!

  SvaraRadera
  Svar
  1. För min del är det värst med det fysiska, tänker att du som pysslar med styrkelyft måste klara av att deala med fysiskt motstånd, jag vill bara smälta ner till en hög och ge upp när det börjar bli jobbigt.. hi hi.. Övningen är när man tar knät mot pannan och sedan sträcker ut rakt bakåt och hon håller på hur länge som helst på dvdn.. orka.. Kram

   Radera
 2. För mig är det just det dom är yogans kärna, när jag stannar i det som är jobbigt och när det sedan vänder. Har insett att det jobbiga aldrig tar slut, det byter bara skepnad och jag försöker som du, att inte stanna i försvårande tankar eller känslomässiga stormar. Keep up som du brukar säga :) varm kram och du inspirerar med dina gröna drinkar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack och kul att du blir inspirerad av drinkarna.. KRam

   Radera