söndag 12 juni 2016

Stiltje

här på bloggen ett tag. Men inte i mitt liv där har det gått i 150 den senaste tiden. Underbar konsert med Håkan Hellström, mycket jobb, kurs i coachande ledarskap två dagar & skolavslutningar. Samtidigt är mannen i Norge & lever sin dröm med havsfiske. Trött & sliten hönsmamma då tonårsdöttrarna har varit ute på en del roligheter nattetid. 
Desto skönare idag då de är hemma & vi bara kan skrota omkring. Jag älskar söndagar!
Igår hade jag kompisar från yogalärarutbildningen här på lunch. Härligt att få nörda in sig på yogan. Tipsa varandra om kriyor & dela med sig om funderingar kring sitt undervisande & sin egen disciplin. Vips så har jag fått ny inspiration & kraft. Yogan är oftast ett ensamt "arbete", men desto viktigare då att tillhöra ett sammanhang. 
Rester från gårdagens lunch, sallad med saffransbulgur


4 kommentarer:

 1. Söndagsskönt! Och har förstått att du haft mycket roligt att stå i, men det är lite kämpigt att vara ensam ibland. Varm kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mycket roligt blir också mycket. Men det har gått bra allting även att vara ensam. Kram och tack♥

   Radera
 2. Ja och åh, sammanhanget är så viktigt - om det så handlar om den yogiska sfären eller familjen. Kram och keep up fina du ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det även om man är säker på sin yogaväg behöver man andra för att få ny energi och gemenskap. Det fanns automatiskt när jag gick yogalärarutbildningen men nu får man se till att fixa det själv. Kram♥

   Radera