söndag 26 juni 2016

Midsommarhelgen

Vilken härlig midsommar jag har haft. Kanske för att förväntningarna inte var särskilt höga. De kompisar vi umgås mest med är utomlands men lite spontant bestämdes att resten av kompisgänget skulle komma hem till oss. Ingen större stress eller panikstädning & ganska enkel mat. Lagom till att gästerna kom blev det soligt & värmen höll i sig hela kvällen. Grannarna hade barn på besök så minsta dottern träffade genast en ny kompis. Fick även hem tonåringarna innan natten blev för sen & det är sånt som jag uppskattar mycket! Lördagen var solig & fin & jag kunde verkligen njuta hela dagen av det fina vädret. Sitta på bryggan & yoga utomhus. Hur kan det bli bättre?

Gjorde klart 40 dagars meditationen, global sadhana på midsommarafton. Hade sovit lite för länge & när jag väl kom upp på mattan värkte kroppen & meditationen kändes jättelång. Inget avslut i skimmer & bliss men man känner sig alltid lite stolt ändå när man har hållit i disciplinen i 40 dagar i rad. Nu har jag yogat passet "kriya for elevation" i två dagar & det har varit skönt att vara ledig & ha tid till att yoga en längre stund.

Förra helgen när jag skulle yoga tänkte jag ta ett speciellt pass & tog med min yogamapp till mattan. Hittade inte passet däri men det dök upp ett annat pass "kriya mot negativitet" som jag inte gjort på länge. Var liksom i valet & kvalet om jag skulle göra den men gjorde det ändå, kändes lite konstigt för det var inte det jag planerat. Senare på dagen fick jag ett sms av min yogavän där hon frågar om jag kan maila henne just den kriyan. Blev nästan lite mörkrädd. Igår när jag hade gjort kriya for elevation fick jag ett sms av henne igen då hon undrade om en detalj just i kriya for elevation. Någon av oss har intuitionen påslagen just nu (eller båda)..

Kram & Sat Nam♥


4 kommentarer:

 1. Skönt med en skön helg! :) Då det inte är tillkrånglat.
  Häftigt då "yogalinjen" är öppen ❤️
  KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det fint att yogalinjen är öppen och att jag upplever att det händer ofta. Härligt! Hoppas på att andra delar i livet ska bli lika intuitiva:-). Kram♥

   Radera
 2. Åh så underbart, energi på samma frekvens :) kram

  SvaraRadera