torsdag 20 oktober 2016

Hur läget är

Positivt är att jag gillar hösten så galet mycket i år. Allt är så himla fint, alla blad i olika färger & knaster av massa torkade löv under fötterna.

Det negativa är att jag inte mår helt bra nu. Som jag skrivit tidigare har det varit mycket stress på jobbet under en längre tid. Nu har jag fått en lösning på problemet, men det tar några veckor till innan vi är där. Även om det är lite lugnare och man vet att det kommer att bli bättre sitter liksom stressen kvar i systemet.

Nu är ju inte mina kvällar helt lugna heller & det är viktigt att se till helheten. Framåt december lugnar det ner sig på den fronten också. Men nu är alltid nu. Min egen yoga har fått stryka lite på foten den senaste veckan. Jag har somnat lite för sent (skriver bara tonåringar) & inte orkat upp på morgonen för att yoga. Jag har ändå fått till en kortare meditation, kirtan kriya som finns på spotify med Nirinjan Kaur, den rekommenderas!

Paradoxalt nog öppnas en del möjligheter som gör mig glad. Blir inbjuden att hålla yogapass/föreläsning för en stor grupp på det stora regionssjukhuset & idag fick jag mail om ett projekt till våren där de vill ha mig som yogalärare. Tar ett djupt andetag & får fundera, kan inte pressa in mer i min redan fullspäckade tillvaro men man kanske kan strukturera om arbetslivet till förmån för yogan... !?4 kommentarer:

 1. Åh den där stressen. Skönt att du får avlastning även om det dröjer ett tag. Blir så glad för din skull med olika önskemål kring din undervisning, tror att du är en väldigt bra yogalärare. Hösten ja, den älskar vi ju :) Stor kram och hoppas du får sova gott och andas djupt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja den där jäkla stressen, så dumt att dras med i den. Tack så snällt sagt, vet att jag brinner för de yogiska teknikerna och vill dela med mig men jag har mina ups and downs.. Hi hi Kram

   Radera
 2. Gillar mycket att du har avlastning inom räckhåll. Keep up med mjukhet tills dess ♥
  Du har alldeles säkert ett skimmer omkring dej som yogalärare, så jag är övertygad om att många är nyfikna på dej och det du har att förmedla. Sat Nam och kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo jag med, den där avlastningen ska bli så välkommen. Då kanske jag hinner med resten i min egen takt. Kram och jag känner ditt skimmer ända hit! Sat Nam♥

   Radera