onsdag 7 mars 2018

Att önska..

Man ska ju vara försiktig med vad man önskar sig. I förra inlägget önskade jag mig mer tid hemma & på kvällen fick yngsta dottern magsjukan. Så nu är jag hemma för andra dagen i rad. Visserligen vobbar jag en del då jag kan göra en del rapporter i lugn & ro.. Dessutom blev jag däckad av huvudvärk i några timmar igår. Jag har en veckas uppehåll på min tisdags-yogakurs & jag tänker att då passade kroppen på att vara lite sjuk. Idag är det mycket bättre även om jag är lite förkyld.

En sak som är jobbig nu är att jag är så torr i munnen. Trots alla kosttillskott jag äter nu. Eller rättare sagt Buckthorn har jag bara ätit i ca en vecka. Fick verkligen panik och köpte den trots att jag lovat mig själv att inte lägga några mer pengar på kosttillskott på ett tag.. Än så länge har det inte hjälpt jag är lika torr i munnen. Vet att jag hade så här för något år sen, är det en klimakterie grej eller stress?

Positivt är att det så mycket ljusare ute nu. Jag vill bara ge mig ut & gå, åka skidor eller springa sakta. Men får väl invänta att förkylningen går över. Yogan blir ändå gjord..

Kram & Sat Nam

2 kommentarer: