måndag 19 mars 2018

Kramar

Jag har tänkt ut så många inlägg senaste veckan men tydligen är det väldigt lång väg från mitt huvud till tangentbordet...

I morse var jag med på Spirit Voyages nya 40 dagars. En mjuk kriya där det börjar med massage av hälsenorna två minuter på varje ben. Ska blir intressant att se vad det ger efter ett litet tag. Sen var det också bla en massa grodor (frogpose) innan den avslutade 11 minuters mantra-meditationen som jag redan älskar.. Gör ju inte saken sämre att det är Snatam Kaur som håller i det hela, jag gillar hennes lågmälda vackra energi. Imorse blev det lite störning då jag började störtblöda näsblod i första grodorna.. men ganska snart var jag på banan igen..

Fick en idé nu att jag parallellt med den här 40 dagars ska tänka på att krama min man 40 dagar i rad. (Han läser inte här, vilken surprise det blir:-). Jag vet att det är sjukt men jag är inte helt säker på att vi kramas varje dag. Ni vet vardagspusslet kommer emellan, med jobbet, yogaundervisningen, barn som ska hämtas, maten som ska handlas & lagas, hunden som ska rastas, stöket, tvätten, disken & några tv-program som jag vill se (inte alltid vi ser på samma) & att jag gärna vill lägga mig tidigt för att orka upp på yogamattan. Vi springer om varandra i vardagen på något sätt.

Jag är inte så kramig som person, inte uppväxt så. Dessutom när barnen har kommit upp i en viss ålder får man ju inte krama dem (det är nog lite olika). I lördags var vi på stor femtioårs fest. Båda de äldsta döttrarna var med men åkte vidare på egna saker lite senare. Blev så glad när jag fick krama dem innan de gick, nu kanske det vänder & de vill krama sin mamma igen♥.

Idag fyller minsta dottern 9 år, oj vad tiden går fort. Hon börjar bli stor vår kärleksfulla, underbara lilla dotter♥. Jag vet, det gäller att njuta varje dag! Helt plötsligt är de stora. Förra veckan ville hon ha bilder från när hon var liten. Det har inte blivit på samma sätt att vi har gjort fotoalbum utan alla bilder finns ju i någon dator/hårddisk. Då var bloggen perfekt för jag hittade en massa bilder lite snabbt som jag postat här.


7 kommentarer:

 1. Låter underbart med kramar! ❤
  Jag inser att jag borde göra detsamma med min man.

  Och jag fnissar lite med tanke på fotoalbum. Flera tusen bilder ligger på hårddisken och väntar på att bli framkallade, men inget händer. Får nog inse att de förblir liggande där. ;-)

  Kram och grattis till lilltjejen (som ju börjar bli stor nu)!

  SvaraRadera
 2. Hi hi, ja jag får träna upp min kramighet.. häng på, vet jag! Vi kollade gamla fotoalbum från när stora döttrarna var små och då vill ju Meja se när hon var liten också. Borde göra fotoböcker men orka...! Ja vad stora våra små barn blir... Kram♥

  SvaraRadera
 3. Tack för att du påminner! Här kramas vi noll just nu. Fel. Helt fel. Kramar till dig med <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag tror på kramar även om det ibland tar emot. Lycka till och kram tillbaka♥

   Radera
 4. Ja tänk att vi verkligen aktivt behöver komma ihåg att kramas! Jag har undervisat mannen inkl. fakta hur BRA en minst 20 sekunder lång kram är :) Är inte själv så kramig av mej, så behöver det lika mycket som honom ❤️
  Låtom oss krama in våren!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha fick lite dåligt samvete nu för jag tror jag glömde kramen igår... och 20 sekunder tack för den info vi måste nog förlänga den litegrann och JA vi behöver alla kramar. Cyberkram♥

   Radera
 5. Jag är inte heller uppväxt med så fysisk kontakt. Däremot kramas min man och jag väldigt ofta. Faktiskt. Det känns halvt om vi inte gör det när vi går upp eller går och lägger oss :) Jag behöver mycket beröring och våra barn är väldigt kramiga, har alltid varit. Så mycket att deras respektive har kommenterat att vi är en så fysisk familj! Kram kram till dig!

  SvaraRadera