torsdag 25 april 2024

Torsdag

 & nu sitter jag hemma i soffhörnet med en filt över benen. 

Så skönt att vara hemma igen efter att varit i Göteborg på jobb några dagar. Jobbet var kul men hotellkvällar blir ganska tråkigt. Det har varit ungefär samma rutin, gå en promenad & köpa Picadeli-sallad som jag äter framför tvn. Jo det kan vara mysigt en kväll men sen längtar jag hem. 

En kväll bytte jag om till träningskläder & gick ner till gymmet, men där var det avspärrat & stod renovering, typiskt. Fick ta ett extra varv i trapporna istället & göra lite yoga på rummet, kanske lika bra då jag fortfarande är lite hes & hostig. Kroppen var inte van vid fysisk yoga så dagen efter kändes det som om jag skulle få ryggskott... men det gick över som tur var. Kan också ha varit att jag red en liten tur på hästen på söndagen för dottern har också varit sjuk.

Nu har jag fått lön & då börjar jag genast tänka lite på vad jag vill köpa: Nya svarta byxor, jo det behövs. Ansiktskräm, kanske ska vänta tills jag använt upp de som är kvar. Kuddfodral, de gamla har hängt med ett tag. Försöker att övertala mig själv: fokus på det jag har & sparandet... ha ha det går sådär.

Saker jag borde ta tag i: DEKLARATIONEN! Jag avslutade mitt yogaföretag förra året & förhoppningsvis är det sista gången som jag gör en krånglig deklaration... nästa år blir det förenklad.

Saker som jag är glad över: mina pojkar (hästen & hunden)


4 kommentarer:

  1. Vilka fina pojkar <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst är de underbara pojkarna! och din pojk med!

      Radera
  2. Det var alltså jag, Marika, som kommenterade ha ha!

    SvaraRadera
  3. Just det... så blir det när man inte har samma bloggportal..

    SvaraRadera