torsdag 11 april 2024

Våren i Göteborg är lite tråkig..

 Jaha och vad har hänt sen sist jag skrev. Vaknade med huvudvärk i söndags & eftersom jag skulle åka till Göteborg på jobbresa på eftermiddagen var jag livrädd att det skulle bli samma mardrömsresa som sist men trots lite krasslig så gick det fint att åka. Puh vilken tur!!

Sen var Göteborg vårigt & vackert men jag hängde inte i city & det blir ganska tråkigt på hotell två nätter.. Jo jag gjorde det mysigt med långa promenader, duschade länge & åt plocksallad/sushi framför tvn men längtade ändå hem!

Väl hemma känns det som man ligger efter med allt, trots att mannen har fixat det mesta. Men blommorna är torra, tvättkorgen svämmar över & yngsta dottern är sliten för hon har skött hästen helt själv i eviga tider (jo jo känns det som).

Sedan har vi firat mannen som fyllde 59 år samma dag som min mamma fyller 79 år. Mannen fick fina paket & sång på sängen men han är sjuk så det blev inte så mycket firande med feber. Mamma fick paket med en fin bok om rosor & många tulpaner. Vi åt tårta där innan jag skjutsade mellandotter till tåget, hon hade också varit på jobbresa & sov en natt hemma innan hon åkte vidare till huvudstaden...

Jo tårta & alldeles för mycket bröd & en del sötsaker har slunkit ner. Förstår inte hur dåligt det går med hälsotänket när man är stressad & trött...

Hemma igen på kontoret..

Facetime med hund från Götet

VÅREN!

Ännu mer vår!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar