lördag 20 april 2024

Vad händer på en lördag?

 Lördag med tappad röst & lite krasslig, men bara lite. Skrotar hemma & dammsuger i några hörn, tvättar ett par maskiner, bäddar rent, går hundpromenad & fixar en pytt med biff, potatis & lök = gott.

Mannen är också fortfarande krasslig (covid?) men trots det hyrde vi en släpkärra igår & åkte till större staden & köpte en begagnad soffa av en kompis. Roligt för att vi köpte deras förra också, de byter soffa lite oftare än vi... Mannen var väl inte jättepeppad då han har sitt soffhörn i "andra" vardagsrummet & nu blev det förändring, men så är det i livet, hi hi. Den gamla soffan fick åka på tippen då den redan var begagnad och varit med om både ungdomsfester, valp & mannen har spenderat många timmar där i soffhörnet.

Dottern hänger med kompisar på något tivoli i småstaden som 15 åringar ska ibland & det innebär att den hesa mamman får åka till stallet & mocka, packa höpåsar & kanske ta ut hästen på en liten promenad. Jag orkar/vågar inte rida just nu.

Lyssnar på Hemtrevligt podden, läser böcker om odling & får lite feeling av Benjamin Ingrossos Better days, Beyonces Ya Ya och Homesick av Noah Kahan/Sam Fender.

Over and out en lördag





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar