fredag 3 september 2021

Fredagsfeeling

 Så skönt med fredag & det är sol ute!

Jag har stallet i eftermiddag med yngsta dottern, brukshundsklubben i morgon förmiddag med hundträning & min söndagsyoga som startar igen efter ett långt uppehåll. Jag kan känna mig lite stressad över hur jag (vi) ska hinna med städning, tvätt & trädgården. Jag får helt enkelt sänka garden & fokusera på det som är viktigt.

Jag såg på tv igår & då pratade de om ett barn som var ledsen för att hens mamma tittade mer på mobilen än barnet. Kanske inte alltid kul att stå att titta när ens barn rider/idrottar eller vad det nu kan vara men jag tror ändå det på något sätt är viktigt framåt. Att göra saker tillsammans & att bli sedd.

Genom åren har vi inte alltid haft ett välstädat perfekt hem men vi har alltid satsat på bra hemlagad mat & att skjutsa på träningar, vara med på tävlingar och jag har också satsat mycket på min egen yoga, tränat själv, undervisat & gått utbildningar. Mina föräldrar är lite av pedanter så ofta har jag känt lite skam att jag inte har perfekt & välstädat, även om jag vet många som har mycket stökigare än mig. 

Oj nu skrev jag om något jag inte alls tänkt att skriva om!

Igår gjorde jag en soppa av ugnsbakade tomater, lök, zucchini med mera. Så gott & perfekt att frysa in till lunchportioner. Passar den sparsamma stilen jag försöker köra nu. Något som inte passar den sparsamma stilen var att jag köpte väldigt billig hudvård från Apotek Kronan, det var någon ny hudvårdsserie. Nej billigt var inte bäst.. Den var inte bra för min hud alls. Fick klicka hem nytt idag. 

Trevlig helg!

Färgglatt till soppan!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar