torsdag 16 september 2021

Ur balans

 Igår skrev jag om att andningsmeditationen fick mig i balans. Ja det blir ofta så att när jag skriver något här vill universum knäppa mig på näsan & visa motsatsen.

När jag gick hem från jobbet igår med hunden i kopplet & äldsta dottern i hörlurarna mötte vi en annan hund som skällde på Levis. Levis brydde sig inte men när de hade gått förbi ryckte han till lite & pang stöp jag på näsan. Jag for upp lika snabbt igen med en skrattande dotter i lurarna, vad gör du? Hon med andra hunden frågade hur det gick & från ingenstans kom en tjej springande & såg orolig ut. Är det här ett ålderstecken att alla blir oroliga när man ramlar😅? Jag tackade för omtanken & gick lite skamsen vidare med skrapsår i handflatorna, svullet lillfinger & blåa knän. 

Absolut ingen fara med mig men hela kvällen var jag ur balans. Kanske också för att vi varit ute & ätit pizza på lunchen då en arbetskamrat ska sluta & sen blev det pitabröd med kyckling hemma. Jag mår inte bra av "brödmat" känns som om jag är jättehungrig & på dåligt humör fast jag borde vara mätt.. 

Det tog jag igen på lunchen idag med en varm fetaostsallad & en härlig skogspromenad med hunden. Han är min bästa vän även om han drar i kopplet ibland😍




4 kommentarer:

  1. Det tog ett tag, men nu har jag hittat till din blogg! Ska läsa ikapp lite, men ville bara slänga iväg ett hej tills vidare! :-)

    Mvh Louise

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Louise, vad kul att du hittade hit. Bloggen är sedan länge och har fått en lite nystart i år. Jag uppskattar din blogg väldigt mycket. Trevlig helg!

      Radera
  2. Ja bästa vän även om de gör toksaker ibland ��

    SvaraRadera
    Svar
    1. Då min bästis är ett år och i värsta slyngelåldern gör han toksaker mest hela tiden känns det som..

      Radera