måndag 12 oktober 2009

Fullsatt premiär på nybörjarkurs

Igår var äntligen lilla M helt feberfri. Skönt & jag kunde andas ut, men istället har hon blivit rödprickig på ryggen & magen.. Får avvakta lite & se om det blir bättre..
Var lite pirrig inför premiären för nybörjarkursen igår. Senast jag hörde så var det 10 st som hade bokat. Visade sig att det kom 17 stycken, roligt men trångt i vår lilla yogasal på träningscentret. Jag kände mig väl förberedd hur jag skulle lägga upp lektionen. Alla fick presentera sig & berätta om de hade tidigare erfarenhet av yoga, förväntningar på kursen & om de hade ev skador. Sen ägnade jag ganska lång tid till andningen, de fick ligga ner & andas långa djupa andetag & jag gick igenom ujjaiandningen. Efter det delade jag upp solhälsning A i mindre delar, solhälsning B gick vi igenom långsamt med extra andetag.. Några stående hann vi med, innan det blev avslutning med yoga mudra och en ledd avslappning. En del tyckte säkert att det var för jobbigt och svårt & någon kanske för lätt. Gruppen var väldigt blandad, allt från en tjej på 14 år till en man på 55+, en äldre dam, några i 40-års åldern, en 18 årig utbytesstudent från USA osv. Ska bli spännande att se hur det utvecklas. Jag längtar redan till nästa gång..
Senare på kvällen åkte jag till träningscentret igen för att träna med mysoregruppen. HÄRLIGT! jag fick mycket hjälp bla i bryggan som kändes bättre än på mycket länge..LYCKA!

2 kommentarer:

  1. Jag tycker det är väldigt givande att ha en brokig yogagrupp, det blir bra dynamik och allt eftersom gruppen hittar sin gemensamma andning så har alla möjlighet att utvecklas. Lycka till!

    SvaraRadera
  2. Tack för att du delar med dig av din erfarenhet, det betyder mycket för mig!!

    SvaraRadera