torsdag 1 oktober 2009

Soppa

Den här soppan blev det ikväll, förrätt till pannkakorna. Soppan var faktiskt riktigt god med smulad fetaost i, nästan som hemlagad. Däremot var det ganska mycket sting i den för att vara en medelhavsinspirerad tomatsoppa som man kunde föreställa sig lite mildare..
Kvällens yoga= 5 solhälsning A, 3 B, alla stående, paschimottanasana och baddha konasana. Varken mer eller mindre.
Igår assisterade jag på en yogaklass, mysigt att smyga omkring där bland alla yogisar och varligt försöka hjälpa till med varma händer..
Läser i Karins blogg Yogavita om yogalärare. Blir imponerad av hennes digra lista på yogalärare hon har yogat för, vad mycket samlad kunskap och inspiration. Själv ville jag börja undervisa i yoga för att yogan hade hjälpt mig så mycket. Det var som jag inte hade något val jag fick en otrolig lust att prata om yogan, att förmedla yogan det kändes i halschakrat som att något ville ut. Låter konstigt men just så var det. Kiropraktorn som jag gick hos då visste inte om det men sa att jag tror att det är meningen att du ska undervisa i yoga, jag känner att det vore bra för dig. Sen när jag fick erbjudande om att undervisa så var det bara att säga ja.

1 kommentar:

  1. Din lärarresa känns så naturlig och självklar, precis såsom det ska vara. Yogan kommer till en och sen kommer (kanske) kallet att föra det man lärt sig vidare. Fint.

    SvaraRadera