lördag 6 mars 2010

The tree of yoga

I morse låg jag kvar i sängen & försökte vila lite även om lilla M var väldigt pigg. Hon lekte med böckerna på mitt natthusbord & så kom hon & lämnade en bok & sa tatt tatt (tack tack) som hon alltid säger när hon vill dela med sig av något..Det var boken the Tree of Yoga som det var längesen jag läste i så jag slog upp den & läste några sidor.
"You are a beginner in yoga. I too am a beginner from where I left my practice yesterday. I don´t bring yesterdays poses to todays practise. I know yesterdays poses, but when I practise today I become a beginner.  I don´t want yesterdays experience. I want to see what new understandning may come in addition to what I had felt up to now. "

Sen åkte vi till en sjö & satt i solen & mannen pimlade lite & hundarna sprang lösa..När vi kom hem gjorde jag 5 suryamaskara A & 5 B. Sen lyssnade jag på en andningsmeditation med Kino (se tidigare inlägg). Vad det är härligt att sitta länge & bara fokusera på andningen. Det måste jag göra oftare. Sen kröp jag ner i ett varmt bad med sesamolja. Efter en stund fick jag besök av lilla M i badet. Kommer ihåg en text jag läste där de hade intervjuat riktigt gamla människor vad de var mest nöjda med i sitt liv. En tant sa att hon var så nöjd med att hon hade badat nästan varje dag med sina barn när dom var små...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar