onsdag 29 maj 2013

Ledan

Långsamt på jobbet. Känner mig trött, uttråkad & frustrerad. Kanske något som kommer ikapp efter en intensiv tid med nybygget & flytten. Men ändå, det känns inte bra.Skönt att komma hem. Fortfarande ganska   sparsamt inrett inomhus & jordhögar utanför fönstren. Men jag älskar verkligen vårt hus. Här vill jag bo. Kvällens långpromenad sköljer bort en del av det jobbiga. Yogapasset tar bort lite mer. Andetag för andetag. Som att duscha bort klibbiga energier...

4 kommentarer:

  1. jag är i samma tillstånd som du! skrev om det på annikasandetag, den här kaphasäsongen är min svåraste! tur vi har yogan och meditationen. kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nu har jag läst hos dig! Skönt att få en förklaring för jag har för mig att jag kände precis likadant förra året. Kram!

      Radera
  2. Kanske dags för vila... Och att försöka prioritera det som gör dig glad och inspirerad! Periodvis väljer jag tex. att bara kolla på roliga filmer och tv-serier när det är dags för tv-soffan - allt annat går bara bort.
    Och vilken fin blogg du har! Glad att jag fick hitta hit! <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Sara & glad att du nu hittar hit. Jag läser hos dig:-). Jo vilan det är min ständiga akilleshäl... du har så rätt!

      Radera