måndag 30 december 2013

2013

Det som lyser starkast från 2013 är vårt nybyggda hus. En dröm som har gått i uppfyllelse. Det var mycket jobb innan och jag var ganska slutkörd i början av året. Räddningen var nog att jag var inne i coachutbildningens sista del. Den processen gav mycket energi & jag fick egentid på hotell. Har nog aldrig njutit så mycket av våren tidigare. Att bo närmare naturen gjorde att jag verkligen sög in varje liten del av våren. Sommaren var otroligt fin men även mycket jobb. Målade huset tre gånger, öste ut jord med skottkärra till gräsmattan. Hade en plan med yogan men halkade in på en meditation med ett långt & krångligt mantra narayan shabd. Minnet av den meditationen bär jag med mig. Ett annat roligt minne är när mannen & jag paddlar kanot över sjön med mellandottern, lilla dottern & dessutom svärmor som satt på botten av kanoten & höll sig krampaktigt fast. Väl framme vid den lilla sandudden på andra sidan sjön träffar jag på min fina yogalärare från ashtangatiden Maria Boox. Kändes komiskt att ha med halva släkten i kanoten. Livet är allt bra härligt ibland. En viktig pusselbit är det kundaliniyogaretreat jag var med på i början av hösten. Omvälvande & hjärtöppnande. Att få precis det man behöver. Under hösten har jag också jobbat mer med yogan än tidigare. Yogaundervisning på jobbet några gånger i veckan och två mediyogapass i veckan på shalan. Tacksam för alla mina yogaelever & tacksam för att ha jobbat så mycket med enskild yogaundervisning. Det har gett mig väldigt mycket mer trygghet på min yogaväg. 2013 har också varit de många gröna drinkarnas år, känns som de har blivit en nödvändighet i vardagen. Slutet av året har färgats en del av osäkerheten på jobbet. Det ger mig lite pirr i magen, förväntan över något nytt men också frustration att inte veta var den nya vägen går. Jobbar på min tillit med yogapass, mantran & meditation. Det hjälper.Tacksam över 2013. Tacksam över min fina familj & vårt liv tillsammans.  Att få vara med & vandra på den här vackra planeten. Önskar er alla ett Gott Nytt 2014 med mer kärlek & drömmar att uppfylla! Kram & Sat Nam

8 kommentarer:

 1. Kram och Sat Nam!
  Tack för din återblick ♥

  SvaraRadera
 2. Kram och tack för att du delar. Skrattar när jag läser om din kanotfärd! Önskar dig ett år med nya möjligheter som inte oroar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag skrattar med, ett minne som bara dök upp helt otippat. Tack och detsamma!

   Radera
 3. Vilket fint år du har haft! Och vad jag skrattade när jag såg er i kanoten framför mig :-) hoppas du får ett lika fint år till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja ett fint år har det varit! Stor kram

   Radera
 4. Tack för att du delade med dig av ditt år och jag fortsätter att titta in hos dig 2014.

  Kram Lotta

  SvaraRadera