måndag 1 december 2014

Adventstid

Är egentligen ingen pysslig person, men sedan vi flyttade ut på landet så längtar jag till julen på ett helt annat sätt än förut. Det är som att vårt hus älskar juletid. Hela lördagen ägnades åt shopping & pynt. Köpa fler ljusstakar & stjärnor, köpa vinterjacka åt motvillig femåring, hon hatar att gå på stan. Besöka mysig julmarknad & fika hos mina föräldrar. Vaknade igår med huvudvärk, blev lite bättre av en långpromenad men sen fick jag ta en tablett & sova. Hann som tur var bli bättre innan min yogaklass.. Min egen yoga har inte blivit gjord i helgen. Men i morse tog jag nya tag med en lång andningsmeditation, trots att huvudvärken hänger i lite i bakgrunden.
Halvsuddiga mobilbilder som får symbolisera min helg. 

3 kommentarer:

  1. Julkänslan har vänt för mej också. Från att ha spjärnat emot med näbbar och klor, till att vara något mjukt och fint. Kram och hoppas huvudvärken lägger sig, så du får pyssla, njuta och andas i din egen takt ♥

    SvaraRadera
  2. Samma för mig faktiskt sedan vi flyttade ut på landet, det är som pysslet får ta plats och det bli fint. Här är en som också dras med huvudvärk till och från... Kram och hoppas du må bättre!

    SvaraRadera
  3. Mysigt med julkänslor i huset! Här är en till med huvudvärk till och från. Hoppas vi alla slipper det snart. Kramar!

    SvaraRadera