tisdag 16 december 2014

Dagens

Istället för att snooza har jag börjat med att jag ligger kvar vaken i sängen när yogaväckarklockan ringer. Imorse försvann 20 minuter bara så där. Till slut kom jag upp på mattan även om jag bara hade tid med en minut på varje del, lite längre Sat Kriya & vila. Trötta barn, grus i hallen, hundhår överallt & en femåring som gråter & inte vill gå till dagis. Jag förstår dig älskade skatt men snart är jullovet här, tröstade jag & väntade på att utbrottet skulle gå över (tur att man är trebarnsmamma & har varit med förr, trotsutbrott ska tålmodigt väntas ut). Tonåring som "facetime"ar med kompis under hela morgonrutinen, mannen är arg över femåringsutbrottet (han har inte samma rutin som jag tydligen) & stor-tonåringens nycklar som är borta för en stund. Men liksom över allt det sjunger den lilla rösten inombords, som om den korta morgonyogan har väckt upp den. Tjoho, tjoho en ny dag, åhh vad jag älskar mitt liv.

4 kommentarer:

 1. Pepp!
  Tänk vad en "fjuttig" liten sadhana kan lysa upp och göra så problemen får rätt proportioner. Tck gode gud för yogan helt enkelt :)
  Varm kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa Välsignade yoga, Halleluja:-). Kram

   Radera
 2. Tänk att den har den där magiska förmågan, yogan, att ge oss precis det vi behöver! Om vi gör den och det gör du ju :) Kramar!

  SvaraRadera