fredag 27 februari 2015

Fredagsshopping

Äntligen slut på en trött arbetsvecka. Nya hudkrämer piggar upp fredagen. Maria Åkerbergs serum är en tidigare favorit men då hade jag en annan sort. Nu provar jag en sort mot oren hy då även min hud ibland går bananas på våren. Neals yard har jag varit sugen på att prova länge men tyckt att det varit för dyrt. Med två tonåringar i huset kan krämer ha en rykande åtgång. Dagkrämen var lite större förpackning så den kändes ändå prisvärd. 
Kram & Sat Nam

2 kommentarer:

 1. Ja, det är ingen billig historia att hålla sig med bra hudvård, särskilt inte då man har knepig hy. Ännu till då man vill se till att tonåring(arna)en har schyssta grejer i sin makeup-väska. Ändå, det får vara värt det, trots att det svider och osar om kontokortet. Jag ser åtminstone att min egen hy (äntligen och peppar, peppar) är lugnare och att dottern verkar tillsvidare klara sig utan det massiva acnepåslag jag fick i henns ålder.
  Kram till dej och din hy, må den få vara lugn och fin ❤️

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Min hy är inte helt lugn och fin men det är heller ingen katastrof. Ena dottern har mer min hy fast det är mest en gång i månaden hon får utslag, mellandotter har än så länge vacker porslinshy.. Oj det är så mycket smink hemma hos oss, har köpt schysst mineralpuder men sen har de köpt allt möjligt själva. Fast jag tänker att en bra kräm i grunden skyddar en del. Kram!

   Radera