onsdag 5 augusti 2015

Helgen & höstfokus

Tillbringade helgen i Ålborg med mannen, delvis för att mellantjejen var där en vecka för att tävla i friidrott, men mest för att få en liten resa tillsammans. Väldigt sällan vi gör något bara vi två & det gäller att underhålla sin relation annars kanske man helt plötsligt sitter där & tittar på varandra & undrar vad man hade gemensamt mer än hus & barn... Nej så var det inte för oss vi hade en mysig helg ihop, shoppade, tittade på gamla fartyg & åt gott på restaurang.
Meditationen fick göras på hotellrumsgolvet, mannen somnade om under tiden (undrar om den är sövande för lilltjejen somnade till den härom kvällen. Tänker på min allra första fyrtiodagars meditation som jag delvis gjorde under en vecka i Trysil, utsikten genom fönstret på det ståtliga fjället. Det är som att meditationerna sätter spår & minnen runt omkring sig.
Är i en period då jag tittar på mina tankar & beteenden. Tycker som vanligt att Abraham Hicks sätter huvudet på spiken..om du har tid så lyssna här. Vill att allting ska fungera smidigt till hösten, så att jag kan fokusera på det som är viktigt och inte andra saker som stöket & röran. Kram & Sat Nam

7 kommentarer:

 1. Åh, vad mysigt, så glad för din (er) skull. Ålborg är ju jättemysigt! Det kanske hör till årstidsbytet, jag har också tänkt mycket på tankar och beteenden senaste veckorna. Eller så påverkar vi på bloggarna varandra. Kram och skriv gärna om hur den här meditation var sen när du är klar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Ålborg är mysigt och det blev ju som en liten dejt:-). Jag är mer medveten om när de negativa tankarna blir för många och då är det dags att ta tag i det. Absolut ska jag sammanfatta meditationen. Kram!

   Radera
 2. Tid för relationen är livsviktigt! Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja absolut och det är så lätt att man bor ihop men inte gör saker ihop (jag yogar mannen kollar film..) Det kan räcka med att ta promenader eller ännu bättre en liten dejt så att man får prata. Kram

   Radera
 3. Så viktigt att vårda sin relation till den man lever med. Jag har sett alldeles för många par i vår omgivning som delat på sig när barnen växt upp.
  Ålborg har jag aldrig varit i, var ligger det?
  Kram kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag tror att det är en lite farlig tid för relationen när barnen blir stora, nu har ju vi dragit ut på småbarnsåren med sladdisen så jag hoppas vi är immuna mot det:-). Ålborg ligger i Danmark, cirka en timme från Fredrikshamn, vi åkte buss dit och det gick jättebra och var mycket billigare än att ta med bilen. Kram

   Radera
 4. Låter som toppendagar! Ja, man är alltid två i en relation och man behöver alltid se till att rå om varandra ♥
  Kram!

  SvaraRadera