lördag 5 mars 2016

Helgfeeling

En trött lördag där hela familjen såsar omkring hemma. Jag är trött för att jag i vanlig ordning vaknar mitt i natten när inte tonårsdotter har kommit hem & när hon sen smsar om jag är vaken går jag upp & skjutsar henne hem. Mammans tonårstaxi går i alla väder & tider på dygnet... Längtar efter att hon blir klar med körkortet! Sen är det bara två döttrar till att lotsa genom tonårstiden... orka..:). 

Dagen har ändå haft flera bra ingredienser som att yoga & meditera med mantrat Sat Nam, få sitta still & läsa Hälsa med fina yogabloggerskan Karin på framsidan, göra en tacopaj med mandelmjöl i degen = gott & gå en sväng i skogen (blev inte så länge för yngsta dotterna var trött i benen..).  

Den här veckan har det knappast varit någon yoga för min del alls. Fick mens & då är det som att hela kroppens ork går till det & inspirationen har inte varit på topp. Har ändå pepp inför min yogaklass i morgon. Jag har många nya anmälningar & har till & med fått tacka nej till flera. Önskar mig en större yogasal. Blir alltid glad när fler provar på kundaliniyogan! Hoppas du har en fin lördag. Kram & Sat Nam


2 kommentarer:

  1. När jag läser om ditt skjutsande får jag lite flashbacks :) Nu är våra tre utflugna och vuxna men jag känner igen den för dova tröttheten. När man har det i backspegeln så är det mest roligt att tänka på! Har också gjort matpajer med mandelmjöl, det blir gott. Min favorit är västerbottenostpaj. Härligt med så många anmälningar, grattis! Kram

    SvaraRadera
  2. Märker att alla som har det i backspegeln tänker som du och säger att det snabbt går över, precis som man säger till de som är mitt i småbarnsåren.. Allt har sin tid.. Ja mandelmjöl blev förvånasvärt gott. Synd bara att det är så dyrt. Gjorde även våfflor på söndagen med mandelmjöl som blev goda och mättande. Kram!

    SvaraRadera