torsdag 18 augusti 2016

Livet..

Läser den här fantastiskt fina boken av Snatam Kaur nu. Hon går upp & yogar två och en halv timme varje morgon (läs natt). Själv är jag så morgontrött just nu att jag inte lyckas få till någon morgonyoga alls. Hela tillvaron känns lite som om man har blivit inkastad i en karusell med allt som ska göras på jobbet, vardagsmaten, träningar för barnen & allt annat. Som man har ett förvånat men trött uttryck i ansiktet hela tiden... vad hände? 

Fick ett samtal från en kär yogavän igår. En av mina yogaelever sedan lång tid har varit med i en fruktansvärd olycka. Ledsamhet & en påminnelse om hur skört livet är. Efter att jag läst godnattsaga för yngsta dottern & alldeles för sent landat på min yogamatta för att göra sobagh kriya dag 52 kom det en stor tacksamhet för min fina operfekta tillvaro. Tacksam över att tonåringarna var hemma & inräknade, tacksam över min familj, stöket & vardagssnurren. Som en kontrast till sorgen i mina tankar nu. Kram & Sat Nam

8 kommentarer:

 1. Åh, extra omtanke och läkning till din elev ♥
  Kontrasterna är livet. Det är väl lite så vi behöver se det, ibland för att orka med och ibland för att bli uppmärksam på allt vi redan har.
  Tänker ibland att jag skulle så gärna vilja ha en så stabil sadhana att ingenting rubbade den. I nästa sekund kan jag undra vad som egentligen hindrar mej... jo, jag själv :P Men hjälp alltså.... man skulle ju nog vara tvungen att programmera om hela sitt liv för att få till dedär 2½ timmarna varje morgon!
  Kram & Sat Nam!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo man har nästan alltid sig själv att skylla på♥. Good enough är vi absolut. Tack och kram!

   Radera
 2. Hej yogavän. Så glad att hitta andra forum där jag kan spegla min kundalinikärlek med andra inspirerande människor. Men jag följer dig på Instagram också tror jag bestämt.
  Ja livet är så skört och förgängligheten gör sig påmind med jämna och ojämna mellanrum. Och jaaa det finns så mycket vackert i vår tilltufsade och operfekta vardag som vi ibland glömmer att uppskatta. Tack för att du påminde mig.
  Sat Nam
  Emma

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, åh så härligt att du har hittat in här. Varmt välkommen♥ Sat Nam

   Radera
 3. Åh livet ❤️️ Hoppas din elev får läkning och kraft 🙏🏻 Ibland blir man påmind om det man har, du skriver fint om det hela.
  När det gäller yogapractice så är vi ju där vi är 😊 På en kurs förra året så yogade vi 5 timmar om dagen delat på två gånger. Inga problem! Men livet hemma är inte uppbyggt riktigt så, även om jag kan styra min tid idag så är jag inte där än. Vi får ta ett steg i taget. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja ett steg i taget men också hopp hur saker kan bli ännu bättre! Kram

   Radera
 4. Ja, livet. Så svårt och komplicerat. Själv blir jag glad när jag får till en timme varje dag. Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja absolut.. jag får oftast bara till en halvtimme.. men en timme är mycket bättre. Kram

   Radera