torsdag 25 augusti 2016

Tidsoptimisten åker till Järna yogadagar

En sak som händer i yogan är att man blir mer medveten. Medveten om tankar & mönster. Man kan säga att man får ett större perspektiv på tillvaron. Även om det nu är så (det är inte alltid man känner av sin egen utveckling) är det inte alltid lätt att förändra sig.
En sak som ofta händer mig är att jag är en tidsoptimist. Som igår då jag skulle sluta en hel timme tidigare. I min hjärna hade jag planerat hela kvällen, skulle hinna med så mycket och kände mig glad & nöjd. I verkligheten hämtade jag på fritids, handlade & sen var redan timmen uppäten. Kvällsmaten blev försenad & yogan likaså. Tror knappt att jag hann sitta ner på hela kvällen.. Snacka om att lura sig själv. Tur att jag kan se mönstret & förhoppningsvis i framtiden bli lite klokare:)
Imorgon bär det iväg till Ytterjärna för att vara med på deras kundaliniyogalärarträff & Järna yogadagar. Hade det jättefint där förra året, bilden får symbolisera minnet därifrån.. Ska bli härligt att fylla på med en riktig sadhana, prat med likasinnade & klokhet från fina lärare. Hoppas också på lite egentid & återhämtning, men nu kanske jag är tidsoptimist igen:). Kram & Sat Nam

4 kommentarer:

  1. Å ha det så skönt och klart du kommer att få återhämtning. Jag är också en tidsoptimist som snart ska åka hem och har hunnit med kanske hälften av det jag tänkt. Kram & Sat Nam på dig!

    SvaraRadera
  2. Åh vilken tidsoptimist jag varit! Men inte längre. Faktiskt :) Låter som en skön helg för dig! Kram

    SvaraRadera