söndag 17 september 2017

Lite söndagsstress

Igår var jag förkyld och kände mig lite febrig. Trots detta åkte vi till skogen, strosade sakta och hittade massor med svamp! Sedan kunde jag bädda ner mig på altanen och bara ta det lugnt, läsa tidningar, dricka te & prata med yngsta dottern.
Idag är en annan dag. Skönt nog mår jag mycket bättre. Tänkte först att jag bara skulle städa lite hemma. Tvätta några maskiner och förbereda allting så att vardagen ska gå smärtfritt.. Men sen började den där söndagsstressen smyga på. Samtidigt som jag hängde tvätt tänkte jag på att jag borde gå ut i solen & gräva i rabatten. Men en tonåring skulle hämtas på träning, lunch fixas, grus i drivor i hallen, svampen ska rensas och sen börjar min yoga kl fem. Så himla dumt att tänka att jag ska hinna allt på en gång istället för att bara vara närvarande i det jag gör och vara nöjd med det..

Good enough är jag, det vet jag. Men ändå hänger andra förställningar med i bakgrunden.. Tröstar mig med att det är bara det som kommer upp i ljuset, det jag är medveten om som går att förändra..

2 kommentarer:

  1. Stark igenkänning just nu. ;-)
    Men du, vi gör vårt bästa!
    Kram

    SvaraRadera