fredag 17 november 2017

Stjärnfall

Det har ju varit så fantastiska stjärnhimlar på senaste tiden. Eftersom vi bor lite på landet & det inte finns någon gatubelysning så syns ju himlen så mycket mer & jag verkligen älskar det. Förra veckan när jag & yngsta dottern gick en promenad med hunden såg jag ett stjärnfall. Dottern blev så avundsjuk för hon hann inte med & se & har aldrig sett ett stjärnfall. Sedan på helgen var jag ute med hunden ganska sent för sista kissen & då såg jag två stjärnfall efter varandra. I morse var det dags igen. Efter yogan blev jag stående på knä vid fönstret & blickade upp mot stjärnhimlen, jag är så fascinerad..helt plötsligt kom det ett vitt streck på himlen, jag har aldrig sett ett stjärnfall på morgonen förut & jag blev faktiskt rörd. Det kändes som ett fint tecken..

En liten fredagslista jag lånade på nätet:

Vad ska du göra idag? Åka hem, skjutsa yngsta dotter till friidrott, gå på ett motionsspår på andra sidan stan i mörkret med hunden & vara lite rädd. Fredagsmysa framför tvn. Kanske hämta en tonåring mitt i natten, vem vet? Tonåringar är inte kända för sin planering..

På lördag då? Morgonyoga. Åka till större grannstaden & äta lunch & få mystjejsnack med fyra kompisar från gymnasietiden. Sedan repris från igår.  Lördagsmysa framför tvn. Kanske hämta en tonåring mitt i natten, vem vet? Tonåringar är inte kända för sin planering..

Har du någon plan för söndag? Morgonyoga, planera yoga, köpa present & skjutsa yngsta dotter på kalas. Leda yoga.. thats it.

Vill du tipsa om något särskilt? Ja fråga dig själv om du är trött eller hungrig om du är en sådan som överäter när energin dippar.

Något mer? Ja gör yoga varje morgon, då blir allt bättre😇

Vad har varit bäst med veckan? Faktiskt jobbet, tycker om mitt jobb väldigt mycket ibland!

Men har verkligen allting varit bra? Nja har lite svårt att få en balans i min energinivå. Kör på för mycket när jag känner mig pigg & sen blir jag helt slut.. Dessutom har jag för andra gången på kort tid fått någon sorts torrhetseksem på ögonlocken.

Vad har du lyssnat mest på de senaste dagarna ?: Mina andetag när jag har yogat. Adams röst när han har lett yogan. Min röst när jag sjunger Ek Ong Kar på väg till jobbet. Lite P3..

Kram & Sat Nam


2 kommentarer: