fredag 9 december 2022

Bettskena & Sellpyfynd:-)

 Fredag & utanför fönstret dalar det ner snöflingor. Idag är jag TRÖTT, det har inte varit så stressigt i veckan men ändå många bollar i luften..

Jag är ändå glad över att jag inte har haft någon huvudvärk än så länge den här veckan. Misstänker att jag biter ihop tänderna när jag sover och då händer det allt som oftast att jag vaknar minst en dag i veckan med hemsk huvudvärk. Nu köpte jag någon variant av bettskena på apoteket (som jag tänkte prova innan jag annars får beställa en dyr av tandläkaren) det har dock inte blivit av att jag provat denna veckan men den kanske ändå hjälpte när den ligger kvar i kartongen i sovrummet😁.

En annan sak att glädja sig åt är att jag och mannen var till gymmet i onsdags, det var inte jättekul och jag kände mig ganska o-vältränad, men ändå HEJA OSS!

Ikväll blir det stallet & säkert nästan frysa ihjäl innan det blir fredagsmys.

Men innan dess bjuder jag på en liten bit av månadens Sellpyfynd: ett par svarta helt nya jeans från In Wear som sitter som en smäck och kostade drygt en hundring. Jag har ett till fynd jag är nöjd med men den sparar jag till en annan dag..

Tröjan på bilden fyndades
på Sellpy förra året till jul.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar