måndag 26 augusti 2024

Steg steg steg

Med tanke på den tappade formen så har jag tänkt att jag ska gå många promenader och har som mål ca 8-10 000 steg per dag. Även pga jobbstressen så är det också bra att gå för att få stressen ur systemet. Jag var ganska nöjd med förra veckan när jag kollade sammanställningen


Innan sommaren trodde jag att jag skulle få till att börja springa igen men sen rann det ut i sanden men jag har sprungit lite brevid hästen när dottern rider ut. Helst vill hästen trava bakom mig för då känner han sig trygg men jag vill inte gärna bli "jagad" av en stor häst:-).



Nu börjar jag se slutet på den här galna tömma lokal-projektet på jobbet & hade en plan om lite ledighet men då ringer min chef om ett nytt projekt som också innebär resor. Ja ja en sak i taget.

Min livlina när det är mycket är att hålla i rutiner: yoga eller meditation en stund på morgonen, promenader varje dag, dricka te & äta bra mat. 

2 kommentarer:

  1. Mycket imponerande! Heja dej! På riktigt! Vilken fin sammanställning. Jag sprang förr, var till och med lite av en springoman, beroende av det. Sedan sprang jag sönder högra knät, klev snett på högra fotleden och har en sne höger höft. Så nu blir det low-impact och styrketräning, och så väldigt många hundpromenader med Bellas hund förstås.
    Ha det gott!
    Kramen,
    Anneli

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! och naturligtvis har inte den här veckan varit lika bra stegmässigt men kanske hinner ta ikapp en del. Jag har också ett paj högerknä, vänster fotled och diskbråk på det, ha ha man måste skratta åt eländet. Mitt springande kanske man mer ska kalla långsam lunk men det gör mig glad. Känns som om vi har lite samma utmaningar du och jag, är det 55 års åldern som gör det tro? Kram och tack för din kommentar!

      Radera