måndag 23 juli 2012

Input

Har brottats med mitt samvete att jag kanske borde göra ett mer fysiskt yogapass istället för det lugna, sittande pass i medicinsk yoga som jag gör nu. Men tänker på den trötthet jag har känt den senaste tiden & hoppas att det är vila som behövs. Tröttheten ökade tyvärr efter i natt, kom hem lite för sent från en mysig kväll hos vänner i grannstaden & sen fick lilltjejen hög feber så hon höll mig vaken ganska mycket. Det är bara att acceptera läget. Min nya meditation älskar jag fullkomligt. Kanske inget bra tecken då det brukar vara det som man känner motstånd inför som man behöver mest, fast jag är inte helt säker på det.
Annars har det varit ganska mycket "input". Jag har laddat ner i min mp3 ett klipp om Access Consciousness. Vet inte så mycket om det mer än att det känns skönt att lyssna på, att lära lite nytt. Handlar om att leva i frågan. Kan det bli ännu bättre än så här??
Härligt med vänner som tar sig tid att göra någonting så vackert & gott♥

5 kommentarer:

 1. Tänker som du, ibland behövs det mer stilla, även om utmaningen oftast ligger i det som känns tufft. Men lite av olika då och då, det får inte bara bli en kamp tänker jag. Tårtan ser underbar ut! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja en stilla stund:-). Tårtan som var en kladdkaka med grädde & jordgubbar var god!

   Radera
 2. Stillheten behövs den med. Har äntligen börjat acceptera den själv. Det krävdes en vecka på spa men så underbart att ta emot lugnet.
  Kramar till dig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åhh en vecka på spa låter helt underbart! Kram

   Radera
 3. Blev hon sjuk sen pluttan! Vad jobbigt! tack iaf för en supertrevlig kväll! Ni är fantastiska!! <3 Kram!

  SvaraRadera