fredag 9 november 2012

Fredagsyrsel..

Förkylningen sitter i. Yogan står på paus. Funderar på om hjärnan också har tagit en paus:-). Igår glömde jag min akupunkturtid! Jag som hade sett fram emot den. Skjutsade mellan I på träning & när jag kom hem var det som bortblåst.. När jag kom på det var det försent. Fick en ny tid på måndag, måste komma ihåg den! Dessutom råkade jag välta en stor burk med broccolisoppa precis innan jag skulle krypa till kojs. Det var verkligen broccolisoppa i hela köket.. Man kan inte mer än att skratta åt sig själv..
Lite för mycket att hålla reda på nu, hjul som snurrar för fort. Men ändå roligt trots förkylningen. Ikväll ska jag på tjejfest i större staden. Ska bli kul att få prata & skratta. Måste dock åka hem i tid, för att stortjejerna ska på gympaläger tidigt lördag morgon, & så var det visst ett kalas för Mellan I ikväll, present kanske ska fixas? Städning på dagis på söndag. Kickoff på badhuset med friidrotten. Pengar som ska sättas in på konton. Bygglovsmöte som ska fixas.. Mer besiktning för vårt hus. Yogalektionen på söndag. Listan tar liksom aldrig slut. Hallå, varför är det jag som är projektledaren för allting??

1 kommentar:

  1. Det låter som det är lite för mycket runt dig. Ja det är med projektledare, en del tar man nog på sig själv, om jag tänker hur jag fungerar, en del får man liksom på köpet :) Hoppas du blir frisk och att du hittar din stabilitet och hälsa. Det känns som det var sjukdomar länge hos er nu. Eller jag kanske har fel. Hursomhelst. Önskar dig en vilsam helg. Med gott minne :)

    SvaraRadera