söndag 18 november 2012

Söndag

Trodde jag skulle komma hem igen med lugn & tålamod. Det har istället varit tvärtom. Jag har varit sur & stressad. Känns som om alla i familjen frågar mig allting. Jo jag förstår att jag har en stor del i det. Har hunnit med en rolig föräldrafest på ur- och skur dagiset. Inte lika roligt att gå upp med tuppen för att stå i kiosken på en gymnastiktävling. Resten av dagen har jag beundrat alla gymnaster, Mellan I inräknad. När jag kom hem igen kände jag att jag verkligen behövde ett fysikt pass yoga. Fick bli passet för lymf-systemet som jag har pausat länge. Blev illamående & trött men det var skönt. Meditationen The Illuminated Path hänger med ett tag till. Själva Sadhanan är snart på dag 40, men jag har säkert missat hälften så jag hänger i om jag inte får någon annan idé.

4 kommentarer:

  1. Vet du, jag önskar du fick mera andrum... bara sådär. Att du verkligen fick landa och bara vara. Känns som att du är lite för mycket spindeln i nätet, skulle liksom unna dej att få vara din egen spindel ett tag. Kramar om dej och låter dej veta att jag tänker på dej!

    SvaraRadera
  2. Tack kära ni, blir så glad över ert stöd. Jo det är nog alldeles för mycket just nu. Men roliga saker:-). Kram och keep up!

    SvaraRadera