måndag 12 augusti 2013

Ensamvargen

Både gröna drinkar & vin i helgen. Känn ingen sorg på bio med stortjejerna. Fotbollsmatch med hemmalaget. Grillkvällar med trevligt sällskap. Ofta känner jag att det sociala livet inte går hand i hand med mitt yogaliv. Sena kvällar gör mig trött & det blir svårt att hitta tid & ork till yogan. Men ska man behålla sina vänner måste man träffas. Jag vill träffas, prata & skratta. Tacksam att det finns goda vänner som har en plats i hjärtat. Allt får ha sin tid. Tänker att det blir många kvällar längre fram i höst då jag kan umgås med ensamvargen = jag.

6 kommentarer:

  1. Hejhej! av en som känner likadant. Kan bli helt upprorisk om en sen kväll vankas, går och oroar mej för tröttheten på förhand. Suck, som om man inte hade annat att fundera på ;)
    Kramiskram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Samma här, jag liksom vet att jag kommer bli trött en hel vecka efteråt.. Kram kram

      Radera
  2. Ha ha ha! Tänkte verkligen på det där med att jag är en sån ensamvarg när vi var på semester...vi har ju fått lite vänner där...ibland blir jag irriterad...
    Visst måste man släppa loss lite.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Som vanligt behöver man både ock... kram

      Radera
  3. Jag har inte valt bort något ännu även om det blir en sen kväll och som jag vet kommer att kännas i hela kroppen i flera dagar. Men ibland funderar jag på att bara strunta i det när jag tänker för mycket. Men vänner behövs! Av alla sorter :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja absolut behövs vänner, så viktigt för mig att komma ihåg som är mitt inne i familjelivet & är dålig på att höra av mig. Kram kram

      Radera