måndag 15 september 2014

Reflektioner

Gårdagens val lämnar en besk eftersmak. Tänk vad många rädda & olyckliga människor det måste bo här i Sverige. En dold rädsla där man skyller på dom andra. Jag vill bo i ett öppet & kärleksfullt land. Där vi hjälper dem som har det svårt. Där vi inser alla människors lika värde. I dessa tider är yoga & meditation oumbärliga. I den medvetenheten finns inget dom & vi. Där är vi alla ett..
I övrigt var helgen underbar! Har hunnit med så mycket upplevelser utan att stressa. Yoga, simma i badhuset, sitta still & njuta av solen, plocka svamp, åka båt under stjärnklar himmel. Tacksam! Hur kan det bli ännu bättre?

6 kommentarer:

 1. Håller med dig om valet, något är allvarligt fel, hoppas på en ny lösning för Sverige.
  Sådan underbar bild och helg! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja absolut är något fel, tror att många röstar för att de är missnöjda. Fast idag tänker jag på läget i världen som ebola smittan, det är så hemskt, i förhållande till det är valet petitesser.. Kram

   Radera
 2. I min lilla pytteby i Sverige röstade alla med rädsla. Någon stod och hotade dem dessutom, gav dem rätt lapp. Den byn är full av alla möjliga socialfall. Tror att man är rädd att förlora en bekvämlighet. Lätt att skylla på andra. Härlig helg du hade. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja mycket beror nog på rädsla & även okunskap & inskränkhet man ser inte längre än näsan räcker.. Helgen var härlig, du vet när vi har sol & värme här i september blir allting lite bättre.. Kram!

   Radera
 3. Hjärtat gråter!
  Tack för en fin och inspirerande blogg! Grattis till din ubildning!
  Kram Elisabeth

  SvaraRadera