måndag 10 november 2014

Måndagsfunderingar

Fem dagar med Nabhi kriya förra veckan, varken mer eller mindre. I morse hasade jag mig upp & gjorde den igen. Det gör mig glad. Även om jag är så trött när klockan ringer känns det bra att vara på mattan tidigt. Tycker fortfarande att morgonyogan inte känns lika djup men att få yogan gjord direkt överglänser allt. Tror jag alltid skriver på måndagar att helgen har rusat förbi. Samma lika nu. Mysig tjejmiddag, där jag dessutom fick sätta på kedjan på cykeln mitt i natten & susa hem i mörka skogen, spännande.. Kvällen efter agerade jag tonårstaxi (sent), jodå det har börjat att dejtas i närkommunen:-). Farsdagsmiddag, grusgångsanläggning & yogalektion. Om man nu ska sammanfatta det hela. Nästa helg är det dags för yogalärarutbildningen igen. Nyfiken på vad vi får för läxa. Som det känns nu skulle jag gärna fortsätta med Nabhi Kriya och starta med en ny meditation. Men jag ska väl träna på att bara hänga med & inte planera!
Lycka kan vara att ställa sig på en mossig sten på lunchpromenixen

4 kommentarer:

 1. Javisst är det skönt, helt enkelt, att börja dagen med yoga! Det sätter en bra ton för dagen (kanske förutom de dagar då det verkligen är något apjobbigt på gång och man är som en urvriden trasa av yogan ;)).
  Kram & Sat Nam!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är någon sorts power att ha yogan gjord. Som ett hemligt vapen i bakfickan:-). Kram

   Radera
 2. Min yoga känns nästan alltid djupast och mest på morgonen, man är tom på flera plan och processen får ha sin gång. Men vi är olika :) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker faktiskt att jag har lättare att fastna i tankar på morgonen, även om det borde vara mer tomt då. Kanske en vanesak då jag har mest yogat på kvällen tidigare. Kram!

   Radera