söndag 2 november 2014

Nya tag

I mål med kriyan i fredags. Både en lättnad & en saknad. Bestämde mig för att ge mig själv yogaledigt lördag & söndag. Fast bilden ljuger. Det var en helg med plantering av häck med grannarna, städning, middagsgäster, yogaundervisning & gymnastikuppvisning. Inte så mycket sitta & njuta.
Imorse krävdes allvarlig övertalning innan jag motvilligt rullade ur sängen. Tog sikte på ett glas vatten med en halv pressad citron innan jag slog mig ner på mattan. Nabhi kriya var så jobbig & precis det jag behöver jobba med. Keep up! Kram

8 kommentarer:

 1. Skönt när man klarar av vissa delar och lite sorgligt ibland att lämna. Och vissa morgnar är det tur att jag är så envis att jag tar mig i kragen. Så står jag där igen. keep up och kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är också glad att jag tog mig i kragen i morse. Skönt att veta att vi är fler som kliver upp i ottan och bara gör´t..:-). Kram!

   Radera
 2. Så skönt med mål, men känner igen tankarna och tomheten. Jag kom också i mål med en del av min sadhana i fredags... men fortsatte på lördag iaf. Var inte klar, kände jag. Så det blir kanske 90 dgr nu då, eller 120... eller... Keep up som sagt! Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om det inte hade varit för yogalärarutbildningen hade jag kunnat tänkt mig att fortsätta med suriya kriya men tänker att nu ska jag hänga på alla läxor på utbildningen. Kommer tid för längre tider i framtiden. Kram!

   Radera
 3. Bra jobbat i 40 dagar! Tänk att det som är jobbigast är det man behöver mest, så konstigr funtat :-) Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Lotta & hjärtekramar till dig & lillen!

   Radera
 4. Visst är det skönt att vara i mål! Man vet att man klarar det. Och så skönt att få börja med ett nytt projekt.
  Kram på dig! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja! Den största vinsten har varit att jag har yogat på morgonen alla dagar utom två. Det var en så hög tröskel för mig att komma över. Kram på dig tillbaka:-)!

   Radera