tisdag 24 november 2015

Firar med bubbel & hurra!

Eller, nej, det blev visst firande med en rödbetsdrink... Stordotter gjorde en sallad igår med kokta rödbetor. I morse fanns det en kokt rödbeta kvar & jag mixade den med grönkål, en stor bit ingefära, äpple & apelsinjuice. Det låter kanske inte jättegott, men det var det!
Vad är det jag firar? Jo att jag är i mål med yogapasset för navelpunkten, nabhi kriya, 40 dagar i rad! Hurra vad jag är bra! Kram & Sat Nam

9 kommentarer:

 1. Du är mer än bra! Hurra!
  Känns det som att du "fått ut något av det", någon förändring och/eller effekt - kanske något som du inte hade tänkt dej på förhand?!
  Kram & Sat Nam :) ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar ödmjukast, hi hi..Tycker alltid det är svårt att utvärdera direkt efter. Hade nog tänkt att jag skulle bli väldigt stark i magen men jag har förstått att all träning är färskvara och jag måste fortsätta jobba..Känner av navelpunkten mer när jag sitter.. Kanske kommer på en effekt i efterhand. Minns ofta perioder med 40 dagars och får en känsla om hur det var då.. Kram

   Radera
  2. Så är det. Sällan man i stunden ser hela bilden. Hursomhelst är det alltid en vinst att ha investerat i en 40-dagars :)

   Radera
 2. Hurra för dig! Och skål på det! Ser gott ut det där. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skål skål, jag kör den i repris idag, ny favorit! Kram

   Radera
 3. Hurra och skål! Låter jättegott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja faktiskt jättegott, tack och fniss. Kram

   Radera
 4. Bra jobbat!
  Nu blir jag inspirerad att plocka fram mina CD-skivor med Kundaliniyoga...
  Kanske en egen liten utmaning i december..?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bara gör´t! Strykekram till dig♥

   Radera