fredag 27 november 2015

Ljuset

Äntligen fredag! En snurrig vecka med mycket jobb men också ganska mycket energi, mycket rödbetsdrinkar (mixar kokta rödbetor med det gröna) & meditation för hjärtat. Kroppen krånglar litegrann nu, det är mycket stela muskler speciellt i nacken. Igår var jag på den mjuka behandlingen, kraniosacral terapi & det är en mjuk & stilla behandling men det känns att det händer mycket i kroppen.
Hade laddat för att skriva ett inlägg efter min yogaklass i veckan. Körde en ganska knasig kriya & ibland (i november) är jag lite mer tveksam till allting.. Hur mycket jag än älskar effekten av kundaliniyogan kan den också ibland vara lite irriterande & provocerande med sin knasighet. Men jag vet så väl att den där knasigheten gör att den kryper innanför huden. Som att det oväntade & lite överraskande får ljuset att sippra in. Kram & Sat Nam♥

4 kommentarer:

 1. Jag tror att tveksamhet och ifrågasättanden är sunt. Även om det handlar om det man valt och älskar. Annars ingen utveckling tänker jag. Så kämpa på eller keep up som du säger ;) Kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Körde samma pass igår och då kändes det så mycket bättre. Kram

   Radera
 2. Du andas mjukhet både i texten och på bilden ♥
  Skön adventstid på dej nu!
  KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha, min man hade nog inte hållit med om det... Tackdetsamma! Kram

   Radera