torsdag 29 september 2016

Blogghaveri & dagens funderingar

Märker idag att listan med "bloggar jag följer" helt plötsligt är borttagen fast jag inte har gjort någonting alls.. Väldigt märkligt... får se om den dyker upp igen. Eller att det är ett tecken om att fixa till den igen & banta den till de som är viktigast för mig.

Livet rullar på & det känns skönt med lite mer höst i luften. Min yoga blir gjord & jag tycker väldigt mycket om att undervisa nu. Att välja yogapass & planera mina lektioner är bara lustfyllt! Inte så att jag drömmer om att göra det på heltid. När jag var på Järnayogadagar pratade en yogalärare om att vi sysslar med folks fritidspengar & att även Yogi Bhajan hade sagt att vi ska ha ett ordinarie jobb vid sidan av vårt undervisande. Bra att ha i bakhuvudet när man ibland dras med i drömmar om att jobba heltid med yogan. Vill inte vara någon pessimist heller, vet flera som gör det & faktiskt kan leva på det.

På mitt vanliga jobb har jag lyft min höga arbetsbelastning. Det har inte blivit någon åtgärd än så länge men det känns ändå bättre för tillfället. Imorgon är jag ledig för en liten tur till huvudstaden. Tonårsdöttrarna ska på Justin Bieber & jag, mannen & minsta dottern ska gå på restaurang & Skansen.

Kram & Sat Nam

4 kommentarer:

 1. Åh! Åh på två saker! Sköna Yogi Bhajan, som sade så mycket klokt! Pratade med mina lärare om hur jag känner inför att gå ner i arbetstid och satsa mer på yogan...eller det faktum att jag inte vill det (längre)/(just nu)! För mej är det världsbäst att låta yogan jobba i min vardag, inte bara för mej själv, utan för dem jag möter.
  Och åh på att du lyft din sak på jobbet, jag håller tummarna ❤️
  Kram och Sat Nam!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag tycket också det var skönt att höra Yogi Bhajans åsikt om yogaundervisandet. Tack och kram♥

   Radera
 2. Håller helt med Yogi Bahjan i detta! Om man inte är en guru som han själv var :) Skämt åsido, tror mycket feltänk inom yoga(industrin) kommer av att människor vill försörja sig på det hela. Hoppas det lättar på jobbet snart! kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man får ju tänka att de som går på yogan tar pengar ur egen ficka och att man inte är en guru, hi hi .. Kram

   Radera