fredag 13 september 2024

Annars då?

 Började veckan i Luleå och höll på att dö stressdöden eftersom jag lyckades köra lite fel på väg till Arlanda och sen fick lite panik över allting, fast det var helt i onödan då jag hann till flyget i god tid. 

Hade inte sovit alls gott natten innan men när jag väl kom till Luleå gick allting bra och det var trevligt. Jag hann med att gå lite på den lilla staden (stor folkmängd men litet centrum) & kolla på fina märkeskläder i en butik & också köpa två höst-tröjor på Åhlens. Jag försöker att köpa så lite som möjligt och mest second hand men tröjor blir ofta slitna och noppriga så ibland får man ändå slå till. Jag tränade också på hotellgymet dvs startade mitt nya liv, ha ha och badade i bubbelpool. 

Sen flög jag hem igen på onsdagen & resten av veckan har jag jobbat hemifrån & känt mig lite halvdöd av trötthet. Jag har också känt av att det varit stressigt en period så jag försöker mota Olle i grind & lyssnat på guidad avslappning på morgonen för att komma ner i varv. Stallet är också ett ställe som man blir lugn av, igår var jag där & mockade, packade hö & tittade när dottern red. Det var bra för själen! Eller så är själen kvar i Luleå, det gäller att sitta ner & vänta in den över helgen... Alltså blir helgen lugn!



2 kommentarer: