lördag 14 september 2024

Lite ensam med jordigt fejs & la la la dagens boktips

 Skjutsade mannen till buss-stationen i morse då han skulle på fotbollsresa, själv kröp jag ner i sängen en stund till, lyssnade på yoga nidra (avslappning) & läste bok innan jag åt frukost i soffan med nyhetsmorgon på tv. Kände mig lite ensam (dottern sov fortfarande) & ni vet den där känslan att alla andra säkert är på utflykt eller har redan jobbat i trädgården i timmar när jag bara har slappat.

Sedan tog jag mig i kragen & tog med hunden på promenad genom skogen till den fina trädgårdshandeln vi har på gångavstånd. Köpte lite ljung & ett prydnadsgräs till halva priset. Sen fick jag fart & slängde gamla tomatplantor & blommor som gjort sitt & planterade de nya växterna.




När jag kom in igen gapskrattade dottern för jag hade jord i hela ansiktet & det såg verkligen inte klokt ut men jag hade ingen aning. Tur att grannarna inte var hemma:-) tror att jag fick det när jag brottades med en växt i en stor kruka som var jättesvår att få ut.

Böckerna jag läser nu är inget vidare någon av dem men förra veckan läste jag ut Tjuvlyssnaren av Maria Ernestam & den tyckte jag var läsvärd!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar