söndag 12 augusti 2012

Keep up

Har haft en liten paus, både i yogan och här. Men nu är det nya tag från och med imorgon då kör jag min kriya igen. Börjar inte om från början, bara det blir 40 dagar totalt är jag nöjd. Har låtit en del negativa känslor ta plats, känt mig besviken, trött & arg. Har ätit lite för mycket av det onyttiga, choklad, glass, godis & chips.. Tar det som en del av livet, kontraster mot att jag för det mesta mår väldigt bra och känner mig lyckligt lottad.

I helgen har huset varit fullt av kompisar till barnen. Jag har shoppat med stortjejerna & ätit lunch med finaste väninnorna. Mannen & jag har städat dagis tillsammans. Jag har gått långpromenad med lillhunden & tittat ut över sjön där vi ska bo i framtiden. Herregud vad har jag att klaga över:-)..

2 kommentarer:

  1. Det känns som att det finns flera sätt att närma sig en 40-dagars. Man kan köra allt i ett, utan avbrott, eller så kör man mer på intentionen. Det sistnämnda är något som jag inte tycker man ska ringakta heller. Det finns absolut en närvaro av yogan & vibrationen, trots att man gör avbrott en dag eller så. Jag har tänkt att man ju egentligen bryter (också) ifall man ena dagen yogar på morronen och nästa dag på kvällen... då har det ju gått över ett dygn och då man har i princip brutit. Så tja, allt är relativt. Tror det viktiga är att börja just såhär, att keep:a up och närma sig det "exakta" i den takt man förmår och mäktar med. Sat Nam kära du!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Egentligen tror jag att det är bra att köra en 40-dagars utan avbrott. Att man keep up även om det är jobbigt. Som när man gör en jobbig meditation eller rörelse. Men ofta tänker jag att dom som utformade yogan kanske inte hade tre barn och jobbade. Att man måste titta på sin livssituation idag och välja från det utgångsläget. Så att det inte handlar om att vara duktig.. Kram och Sat Nam

      Radera