tisdag 26 november 2013

Vissa önskningar

De ringer från dagis att jag får hämta hem en febrig tjej. Slog mig att jag önskade mig mer tid hemma när jag rusade iväg imorse. Lite tid att komma ikapp. Vissa önskningar slår in väldigt snabbt även om man aldrig vill att ens barn är sjuka. Tog tag i stöket & lilltjejen somnade i soffan. Sen mixade jag en grön drink & gjorde ett långt yogapass. Hade först lite dåligt samvete, finns en del som jag borde göra här hemma. Men så tänkte jag på alla som spenderar timmar framför tvn. Inget fel med det men det gör inte jag. Skulle jag ha klämt ett antal avsnitt i en tv-serie skulle nog de flesta tyckt det var acceptabelt. Nu klämde jag ett yogapass istället.
I slutet av passet står det så här: Start realizing that opportunites and prosperity can come in different forms than you have previosly imagined. Believe that you deserve prosperity and that God loves you.

En del fysisk yoga nu & små joggingpass runt spåret. Bästa sättet att fightas med novembermörkret!

4 kommentarer:

  1. Jag märker också av hur små de små önskningarna ofta slår in på ett kick. Tänk då vad mycket spännande som kan ske om man är riktigt medveten om större önskningar. ;)
    Härliga bilder btw!
    Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi börjar träna med dom små önskningarna & tar dom stora i början av nästa år:-)... Tack och kram och kul att du är tillbaks!

      Radera
  2. När det blir som det ska ❤️ Och jag tänker som du, hellre yoga & träning & frisk luft än tv-ugglande - ugglar gör jag om jag hinner och har lust EFTER det andra viktigare. Kram på dej och hoppas liten mår bättre nu!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis som det ska! & ja bättre att prioritera det som är viktigt för mig & bara släppa andras åsikter & vad man bör göra för att vara duktig! Kram & ja den lilla mår bra

      Radera