fredag 30 januari 2015

Fredagstips

Härligt med fredag! Solen skiner utanför fönstret, jag har min gröna sjal & på väggen sitter en målbild med resan som förhoppningsvis blir av till sommaren. Både ikväll & imorgon ska jag träffa fina vänner. Allt på en gång som det brukar vara.
Tänker att jag ska dela med mig av lite fredagstips:
Tips nr 1: Jag var ju ambitiös & gjorde gurkmejapasta till golden milk. Nu har det inte blivit av att jag har druckit det på kvällarna. Istället har jag blandat gurkmejan (jag tog lite ingefära & nyponpulver också) med honung. Jag dricker väldigt mycket te/varmt vatten under dagen & då är det lätt att klicka i gurkmejahonung.
Tips nr 2: Ni vet hur svårt det kan vara att hitta de perfekta trosorna som inte skär in eller är i ett obehagligt material. Jag har nu använt de här från Greentex i flera år & det är så sköna att man inte vill ha några andra. De svarta håller bäst för de har jag tvättat säkert tusentals gånger..
Igår yogade jag Kriya for Elevation & idag känns allt mycket bättre. En härlig fredag önskar jag alla som hittar hit. Kram & Sat Nam

6 kommentarer:

 1. Wohoo, känner din elevation ända hit!!
  Ser palmer på bilden.... hm, Thailand eller Indien... eller?! Åh, väntar så på att du ska berätta :)
  Supertips att blanda gurkmeja i honungen, bästa "lattipset" som jag ska dra nytta av med en gång, tack!
  Kram, Sat Nam och skön helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hi hi, indien i wish... men men vi har inte bokat än därför har jag inte sagt något. Lat-tips är bra. Kram!

   Radera
 2. Underbart, färgglatt och peppigt fredagsinlägg! Är också jättespänd på vart ni planerar att åka. Tack för båda tipsen! Att ha honung/gurkmeja i teet på kvällen var ju kanon! Och trosorna, det är ju så svårt tycker jag med (som just nu har stenhårda gördeltrosor för att få magen stabil och lite plattare...). Närman väl hittar trosor som är bra är det lika bra att köpa upp sig på ett lager. Fin fredag på dig, kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Tror jag prenumererade på trosorna från början, nu brukar jag bara köpa några då och då för de håller sig så bra och är skönast. Fin fredag till dig♥ KRam

   Radera
 3. Toppentips tack! Gjorde gurkmejapastan som du tipsade om förut men eftersom jag sällan har någon typ av mjölk hemma blev den liggande... Den blev svart haha! Det hör är lättare :) du har ny energi det känns tydligt, härligt! Kram och fin helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha min har inte blivit svart än jag har den i en plåtburk i kylskåpet men det är nog bara att slänga den och köra med honung i fortsättningen. Kram!

   Radera