torsdag 8 januari 2015

Hemskt humör (dag 21)

Mitt humör igår kväll var inte att leka med. Lika bra att säga gonatt & stänga dörren redan halv tio. Vaknade halv sex men låg & drog mig till sex..så dumt. Gjorde bara meditationen & fokuset var inte världens bästa om man säger så. Dealar lite med min stela vänstersida just nu.
Bild lånad av bästa YOGAJONA
Om 2014 var frogpose år tänker jag att 2015 ska vara plattformens. Lånade en bild för att visa plattformen, jag har dock i ovansidan på foten när jag gör den. En minut om dagen blir 365 minuter på ett år, drygt 6 timmar. Kanske borde utöka efter hand. För mig är den bästa träningen den man smyger in i vardagen.. Kram & Sat Nam

6 kommentarer:

 1. Bästa sättet är att smyga in "nyttigheter", då blir de inte lika krävande. Jättebra sätt att lura sig själv lite kärleksfullt sådär ;)
  Kram och extra omtanke till ditt humör (känner igen!)!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ofta svårt att hitta någon lucka i mina vardagskvällar då är det bättre att göra någon kort stärkande övning varje dag + den vanliga yogan förståss. Humöret är bättre idag! KRam

   Radera
 2. Många bäckar små... försöker tänka så om min träning också. 365 minuter låter ju jättemycket och tänk då om man gör det dubbla! Kram och hoppas humöret är bättre, är ju så jobbigt att vara så där arg och taggig (känner också igen :-) )

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja absolut bäckar små är bra och idag är humöret bättre, tur för mig och familjen:-). Kram

   Radera
 3. Så skönt att läsa, jag har suttit i min samasuchi i några andetag, igår satt jag 1 1/2 minut och det kändes. Men det var också bra. Den stärker hela mig. Har också tänkt köra någon planka, det är bra coreträning. Tycker dock att hennes armar är för långt fram på bilden, den ser inte harmonisk ut för mina ögon. Men jag är väl som vanligt alldeles för petig! Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker precis samma sak om armarna men jag hittade ingen annan bild. Från ashtangan har jag med mig att man vinklar ut armbågarna så man inte "hänger i lederna" tycker inte det är samma tänk i kundaliniyogan riktigt. Kram!

   Radera