onsdag 28 januari 2015

I mål !

Då var 40 dagars meditation med Kirtan Kriya i 31 minuter avklarad. Jag har suttit på mattan varje dag & mediterat i 31 minuter (många dagar har även innehållit yoga). Det är bra gjort, Men ändå har jag inte varit nöjd. Det har varit ont i kroppen, många tankar & sviktande fokus. Nu är jag hård mot mig själv för det har varit fokus längre stunder varje dag, bara inte i hela 31 minuter. Igår var jag hemma med minsta tjejen som var lite förkyld & febrig. Egentligen skulle jag ha behövt krascha i soffan bredvid sjuklingen. Men jag drog igång med att frosta av frysen, tvätta all tvätt, städa.. ja ni förstår.. Mannen ringde & sa att jag skulle sätta mig i solen. Då gick den precis i moln. Så var det visst ett kvartsamtal på skolan, lite skjutsande & min yogalektion. Tvätt som skulle hängas & sen rasade jag i säng helt slut. Jag behöver träna på att inte bedöma mig själv & att tillåta mig att vila mer...10 kommentarer:

 1. *igenkänn* ;-)
  Du gör ditt bästa och heja dig som gjorde dina 40 dagar! Det är strongt och känns så gott efteråt. :-)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Carina, ja man borde tänka att det är extra strongt att fortsätta när det har varit så motigt..istället för att hacka på sig själv. Kram

   Radera
 2. Grattis! Har varit grymt imponerad över att du fått till det varje dag. Tänker att det är ett jättebra mål för dig, att vila mer ;-) Frysens frost och sånt finns ju kvar, var rädd om dig! Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Lotta du är som en härlig hejarklack, det betyder massor! Kram

   Radera
 3. Du är värd att vila och ta det lugnt ibland, du också :) Och heja dig, bra gjort att ha gått i mål med din meditation! Kram

  SvaraRadera
 4. Tack för det, ja vi är ju alla värda att vila. Men jag har någon knäpp föreställning att jag bara ska fixa allting först och du vet ju hur det är i en trebarnsfamilj, det finns alltid massor och fixa.. därmed ingen vila. Måste ändra på den knasiga föreställningen. Kram!

  SvaraRadera
 5. Grattis fina Ulrika!!! Du vi kan vila tillsammans sen när jag flyttat färdigt. Stor Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Marika, ja då vilo-peppar vi varandra! Kram

   Radera
 6. Wahe Guru, du gjorde det! Njut nu, var förnöjsam och tacksam. Kram och en famn full med vila ❤️

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja precis så... Vila och kraft och bort med alla energitjuvar, det tror jag du är bra på! Kram

   Radera