måndag 5 januari 2015

Perspektiv (dag 18)

Drömmer mycket nu. Har glömt det mesta på morgonen men det känns ändå bra. Lilltjejen har kommit till min säng vid fyra tiden flera dagar i rad. Hon kan inte ligga still & jag kan inte somna om. Har gjort som i Ikea-reklamen, tagit min kudde & lagt mig i hennes säng & där har jag sovit otroligt gott. Idag har jag jobbat en stund, började lite senare så jag behövde inte gå upp i ottan för att göra min yoga. Meditationen känns fortfarande lång & högerfoten somnar..
Tänker på i vilket perspektiv jag skriver i bloggen. Att jag skriver om det lilla & nära. Grus & smulor. Otillräckligheten i vardagen bland jobb, tvätthögar & allt det andra. Att jag nästan aldrig skriver ur yogalärarperspektivet även om det naturligtvis finns där. När jag tonar in mig & sitter längst fram i yogasalen. När mina elever ber om råd. Utan min egen practise skulle jag inte ta den positionen. Yoga har varit mitt största intresse i snart 13 år nu. Kanske jag borde dela med mig mer av kunskapen här. Stå över vardagsgnället. Men nej jag skriver om det lilla & nära. Som verkligheten är just nu. Kram & Sat Nam

8 kommentarer:

 1. Det väl vardagsgnället som tar oss fram och gör att vi kan förstå de där frågorna elever kommer med...tänker jag. Gillar dina inlägg hursomhelst. Kram

  SvaraRadera
 2. Jag älskar att läsa om din vardag! Det är väl yoga om något? Att visa vem man är och att man jobbar i det lilla i sitt liv. Som blir det stora. Varm kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är det lilla som är det stora. Tack för dina värmande ord♥ Kram

   Radera
 3. Jag tycker om din blogg just för det vardagsnära och för att yogan är väldigt närvarande ❤️ Du har hittat ditt sätt att skriva, keep up! Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Nina men ibland känns det som jag bara tjatar om det vardagsnära och inte skriver något smart alls:-). Kram♥

   Radera
 4. Vet du, jag tänkte på dig idag av någon anledning. Tänkte att du verkar så mjuk, jordnära och fin, en sån vän jag skulle vilja ha i min närhet. Du är ju du, och det är ju det vi gillar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Lotta vilken fin komplimang! Detsamma till dig♥ Kram

   Radera