fredag 13 oktober 2017

Fredag

Äntligen fredag! Eller det är inte så ofta nuförtiden som jag längtar till fredagar för jag tycker att de flesta av mina dagar är helt ok. Däremot kan jag bli lite trött på att jag har så många "måsten" som jag vill ha gjorda på helgerna. Ska försöka organisera upp det hela så att jag får mycket tid att vila & tid i skogen den här helgen.

På tal om skogen så är jag lite trädgalen just nu. På torsdagar när minsta dotterna har gympa så går jag i ett naturområde som nästan är mitt i vår lilla stad men trots det är det riktig skog med höga kullar & dalar. Där finns det så mycket gamla träd som jag bara älskar, det är något andligt med träd som talar till mig nu 😍.
Blir lite full i skratt när jag tänker på inlägget igår att morgonyogan går som smort.. Igår kväll hade jag svårt att somna blev väckt av sms när jag precis hade somnat & sen var det som att sömntåget redan hade gått. Jag kom iallafall upp i tid för att göra min 40 dagars meditation.

Önskar alla därute en riktigt trevlig helg! Kram & Sat Nam♥

4 kommentarer:

 1. Du strålar extra vackert just nu ♥ har jag sett på dina senaste foton!
  Fniss, det är inte sällan vi säger högt hur något flyter på bra, bara för att sedan få tugga i sig det :D Men så är det ju, med livet, yogan och allting.
  Kram och hoppas du får massor av vila och får krama många träd i helgen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, jag är hopplös på att vara med på kort, tycker det är obehagligt men ändå vill man liksom visa sig ibland iallafall.. Kram kram♥

   Radera
 2. Ja dessa underbara träd! <3
  Hoppas att du mycket tid i skogen i helgen!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja du kanske såg på insta att jag fick min skogsdos i helgen. Tacksam för det. Kram♥

   Radera