tisdag 30 januari 2018

Dagens

Vardagarna swischar förbi & jag ler lite åt min ambition att gå ett antal kilometer per vecka. Det har inte infriats.. men kanske det går lättare när ljuset återvänder.. I helgen var minsta dottern på skidskola & då fick jag till ganska många kilometer på längdskidor + ont i svanskotan efter en tjusig vurpa.

Något som känns bra är att jag har haft lite mer lust till det här med maten. I fredags fick jag något ryck & bakade ett bröd utan mjöl med philadelfia ost & ägg, passade perfekt som hamburgerbröd när jag gjorde halloumiburgare! Sedan bakade jag en banankaka från Nillas Kitchen, som var jättegod tyckte jag & minsta dottern. Resten av familjen är nog fortfarande skeptisk till allt "nyttigt"bak sedan jag gjorde en kladdkaka med svarta bönor i..

Något som jag provar mig fram med nu är kosttillskott får ju skärpa mig för att inte köpa för mycket men nu har jag lite nyheter som jag provar. Det senaste är Wild Jam som jag precis börjat att äta. Tror dock att det kräver ett helt eget inlägg...återkommer.

Min morgonyoga/meditation blir gjord & jo jag önskar att jag hoppade upp en kvart tidigare men är ändå nöjd med de 40 minuter jag är på yogamattan varje morgon.

Kram & Sat Nam

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar