torsdag 9 september 2010

Plus och minus

+ sidan:
  • Eftersom jag är så pass bra i min röst så är operationen av stämbanden inställd. Där försvann ett orosmoment..!
  • Det är så underbart med lilla M nu. 1 1/2 års åldern är så härlig. Hon har börjat prata mer och fått en egen vilja. Hon gör mig glad ända in i hjärtroten...
  • Min skrivlust har kommit tillbaka, har inte märkts här på bloggen. Men jag har börjat skriva på en ny story, har inga ambitioner med det mer än att det är roligt (+ att jag vill bli en storsäljande författare förståss.....).
  • Förändringens vindar blåser när det gäller yogan (inte min egen yoga, utan i "yogaverksamheten"). Känns spännande och jag hoppas och tror på nya möjligheter..
- sidan
  • Har knäckt till någon kota i nacken när jag bara sträckte på mig en morgon.. aj. Mitt finger är fortfarande inte helt bra och min mage har mått bättre... Är det efter 40 dom här krämporna börjar komma... (Nej då, det är nog bara tillfälligheter.).
  • Min yogaork är inte så stor just nu. Vet att jag borde köra de stående för att få kraft i benen och genomhopp för att hitta lyften. Men den här veckan är det är det yinyoga som gäller. Good enough! (ska på en föreläsning i november som heter så...)
  • Mina höfter, och främst min vänsterhöft. Tyckte att jag hade kommit riktigt långt med att mjuka upp höfterna och sen helt plötsligt är jag tillbaka på ruta ett igen. Med en höft som nästan sitter fast och gör ont att jobba med.
  • Stressiga morgnar, både jag och mellan I är morgontrötta och dom där extra minuterna i sänghalmen ger extra stress när man ska lämna på dagis och i skolan och cykla fort till jobbet..

1 kommentar:

  1. Hej hej!
    Rikta in dig på allt som är bra i livet! Det ger mer energi och kraft. Vad kul att det går bra med din verksamhet, fortsätt så. Hoppas det blir bra med höften. Du kanske sträckte den? Lite vila gör nog susen och bra träning, sådant som känns bra och efter det kan du nog börja att jobba med höftöppnarna igen.

    Ljus*
    /V

    SvaraRadera