torsdag 23 juni 2011

I mitt stilla sinne

undrar jag ibland hur det kommer sig att jag varje dag frivilligt gör en yoga som gör mig: yr och lätt illamående & får det att kännas som klockan står still när man har kramp i armarna i Sat kria ♥.
Igår fick jag ett mail om en kundaliniyogaworkshop i en stad nära mig. Lärare är Guru Dharam som har varit kundaliniyogalärare i 25 år. Blev genast sugen på att anmäla mig. Workshopen är i höst & igår kväll funderade jag på om den kommer att krocka med andra delen av utbildningen till yinyogalärare. Då slog det mig att det nog är inte meningen att jag ska gå klart yinyogalärarutbildningen. Det är därför jag aldrig får hemuppgiften klar, det känns inte som prio ett, inte som det jag ska göra. Det känns lite jobbigt att skriva det här för mitt intellekt säger mig att jag absolut borde gå, men magkänslan säger något annat. Lämnar det öppet så tillsvidare..

Idag tänker jag på att uppskatta & vara tacksam för allt jag har.
Kvällsmat, varm fetaostsallad med zucchini istället för gurka & ett gott glas rött

2 kommentarer:

  1. Det är ju detdär som är så svårt, beslut när egot pladdrar. Du borde, du måste, det skulle vara bäst och hur tänker du nu? Samtidigt är magen i uppror och försöker få sin röst hörd. Och så -faktiskt- omkringvärldens ibland jobbiga sätt att bemöta ens beslut, särskilt när man följt sin intuition. Ifrågasätter ens förmåga till beslut; att har du nu tänkt igenom dethär ordentligt?! och vet du nu vad du gör?

    Jag kan ändra mej över, bokstavligen, en natt! Vakna övertygad om hur jag ska göra, efter veckor/månader/år av vånda. Och det kan vända radikalt från ett håll till ett annat, utan att jag alltid kan förklara hur det gått till. Oftast är de de besluten som bär längst! Samtidigt oftast de besluten som kan kännas obekväma för andra, för de är baserade på magkänsla och inte på intellektet som du skriver.

    Så. Dagens avhandling.
    Följ ditt hjärta Ulrika, KRAM och ha underbara midsommardagar!

    SvaraRadera
  2. Ulrika, du är modig som är ärlig inför dig själv. Så där är det ju ibland, man påbörjar något medan det under tiden dyker upp andra saker som blir viktigare. Och jag kan skriva under på allt som Nina skriver här ovanför. Önskar dig sinnesro med din intuitions beslut och skickar en varm midsommarkram!

    SvaraRadera