torsdag 27 september 2012

Ekorrhjulet

snurrar alldeles för snabbt här nu. Hämta & lämna på dagis. Stortjejernas alla träningar. Alla tider, tävlingar, försäljningar, svettiga träningskläder som följer i aktiviteternas spår. All mat som ska handlas & lagas, lillhunden som ska rastas. Känns som to do listan aldrig tar slut. Dessutom har mitt jobb ändrats ganska radikalt de senaste veckorna. Från mer kontorsjobb till att vara fullbokad med möten & mänskliga kontakter. Det gör mig själaglad men jag måste vara rädd om mig. Beredd att dra lite i handbromsen. Jag är så glad att jag har min yoga att hålla mig i. När det stormar har jag en fast punkt. När jag gör min kriya & meditation så rinner allt av mig. Jag blir lugn & närvarande. Fast för säkerhets skull har jag bokat en tid för akupunktur. With a little help from my friends♥.

4 kommentarer:

 1. Här kommer en extra kram också!
  Det är en konst att vara mitt uppe i livet och samtidigt vara mitt uppe i sig själv - sådär lite klumpigt uttryckt. Vi är så medvetna om hur saker är, det går liksom inte bara att köra på hursomhelst. Skönt att yogan finns där, stillheten och betraktandet - där har du din sanna styrka.
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Smart att ha handen på handbromsen, framförhållning och akupunkturtid bokad. Du är en klok kvinna♥

  SvaraRadera
 3. Så klok du är! Mycket runt dig men det låter också härligt! Stor kram

  SvaraRadera
 4. Tack alla. På ett sätt är det härlig men jag känner mig & min kropp ganska väl & vet att jag klarar inte av för mycket stress även om det är roliga saker. Jag vill gärna sitta på kökssoffan & bara titta ut genom fönstret ibland.. Ska försöka boka in det i kalendern:-). Kram

  SvaraRadera